En varm känsla i kroppen

Sjuk som jag är tar jag nu tag i min spellista och lirar Mass Effect 2.. väldigt mycket Mass Effect 2.. 19,47 timmar på två dagar för att vara exakt. Det tycker jag ändå är en respektabel siffra ^^
Min plan är att klara spelet innan helgen är slut, vilket inte alls känns omöjligt.
Jag gillar spelet väldigt mycket. Det har de mest intressanta karaktärer jag stött på, ett kul om än något repetitivt stridssystem (man kan lätt förutse vart det skall bli en strid, då det ofta kommer en öppen yta med mycket att gömma sig bakom.. MEN!), också en fantastisk story! Fast det där vet ni nog redan så jag skall inte tjata om uppenbara saker.

Spelet har en riktigt cool karaktär som heter Tali, som ni kan se ovan. Just henne som individuell karaktär vet jag inte speciellt mycket om, men hon ser asball och snygg ut!
Anyways, jag väljer henne till mitt ‘crew’ och ger mig in i något random uppdrag, strider en stund..
..och märker snart hur en varm känsla går genom kroppen!

– ”Faster than Chiktikka Fastpaws”

Karaktärerna pratar ju under striderna, något som brukar kallas ‘Battle taunts’. Det tar mig ett tag men jag kommer snart på varför Talis ord känns så bekanta.

Meningen kommer från spelet Baldurs Gate II: Shadows of Amn och karaktären Aerie. Ett spel som jag börjat spela fler ggr än jag minns. Som jag har suttit i den där j*vla karaktärsskaparen.. men älskat det. ^^
Till saken att BioWare har ju skapat båda dessa spel och jag älskar när man flirtar med spelaren på detta viset. Det ger en konstigt härlig känsla av:
-‘JA!! Jag vet vad ni syftar till! Vi är som gamla vänner!’

Jag har ingen aning om vad ovan nämnda mening betyder. Om Chiktikka Fastpaw är en person?, och vad det isf innebär att vara snabbare än denne?
Jag bryr mig inte heller. Internet säger till mig att det finns fler hintar till min ungdom i Mass Effect 2, så jag håller fast vid min varma känsla och spelar!

2 tankar om “En varm känsla i kroppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s