Peter 3 år: -Jag gillar att rita!

Draw Something.

Draw Something är en app där man spelar med sina vänner, precis som Wordfeud.
Man får välja mellan 3 ord, och det går ut på att rita upp ordet på telefonen. Sedan får din vän se i efterhand hur du ritar upp ordet och under tiden gissa genom att pussla ihop ett antal bokstäver som man ser här på bilden.
Spelet är otroligt roligt och det är riktigt underhållande att se ens vänner gissa rätt innan man ens målat klart.
-”Fan va grymt jag ritar!”, är en ständigt återkommande känsla.
Visserligen blir man lite putt ibland åxå, att vännen gissar rätt innan de fått se precis den där nyckeldetaljen du skissat upp som du anser satte pricken över i, men det är knapt nämnvärt som negativt.

Kom igen Peter, detta har ju funnits ute länge!, sitter säkert en del av er och tänker just nu. Och ja det stämmer. Men det verkar vara få som uppmärksammat dess storhet.
Man kan nämligen länka till sitt Facebook konto (såklart), och från en lista bjuda in vänner att spela. Jag har strax under 500 vänner på Facebook, men bara ett tjugotal personer att utmana på Draw Something. Antingen har de som laddat ned appen inte länkat till Facebook, eller så har de inte skaffat den helt enkelt!

Därför gör jag en shout out nu. Ladda ned, det är gratis, otroligt underhållande och en frisk fläkt då intresset för Wordfeud svalnat rejält!  ^^

En tanke på “Peter 3 år: -Jag gillar att rita!

  1. Haha, helt sinnesjukt ju; Lina tankade appen för en timma sedan, fick mig att att ta ner den å vi har spelat den dess…
    Å nu bloggar du om det!
    😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s