Diablo 3 till konsol ?

Samtidigt som jag undersöker om min undermåliga dator på något sätt kan palla att köra Diablo 3 (för ja vill ju åxå spela spelet, precis som Peter ju!) så väcks ryktena om ett eventuellt konsolsläpp till liv igen.

Loading kan man läsa att en tysk återförsäljare har lagt ut konsolversioner av Diablo 3 på sin hemsida vilket skvallrar om eventuell släpp snart.
”Men sånt här har hänt förut, att spel hos återförsäljare aldrig släpps plus att de tyskarna är säkert tokiga” tänker jag men fortsätter ändå att hoppas.

Då läser jag ett par rader ner att den svenska återförsäljaren Webhallen har även de lagt in de i sitt sortiment!

Shit is happening?
Fan va glad jag vart isåfall! Hoppas också att konsolspelare kan spela tillsammans med datorspelare, men det kanske är en förhoppning för mycket. Nu fokuserar vi på konsolversionen.
Ett officiellt uttalande på E3, Blizzard?
Snälla?

5 tankar om “Diablo 3 till konsol ?

  • Jojojo, men det känns inte som att det är en slump att dessa spel kommer upp i butiker just idag, det är väl smart att utnyttja den massiva mediabevakning som E3 innebär.

 1. Hehe, hoppas kan man ju alltid Bob 😛 Fanns de inte ett spel för 1 år sen lr så som man skulle kunna spela med pc spelarna lr e jag helt ute å åker inlines?

  • Jo det vart nåt, mellan Pc å Xbox vart det väl?

   Det känns som de gamla gränserna är förlegade; Android och IPhone kan ju spela banala spel mellan varann, å nu i D3 så kan Pc-ägarna spela med Mac-ägarna (om jag förstått det rätt).
   Men ps3 gentemot Xbox kommer vi nog aldrig se….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s