E3 2012 – Ubisoft

Jag fortsätter med att lista höjdpunkterna i de stora presskonferenserna som hålls under de första dagarna av världens största och viktigaste happening i spelvärlden, nämligen E3-mässan.

Näst på tur är Ubisoft, som är en av de största spelproducenterna och som utvecklar spel till många olika konsoler. Jag kommer därför inte belysa spel som jag tidigare nämnt i tråden om Microsofts presentation.
Om ni vill se hela mässan så finns den här (spola fram cirka 31 minuter)

Far Cry 3
En ny instans av det oerhört vackra fps-spelet som alltid utspelar sig på pittoreska söderhavsöar. Denna gång med en allt mörkare betoning, full av hallucinationer och brutalt våld. Det har tidigare sagts att multiplayer-delen ska komma med en hel del nya element, något som inte är en allt för vanlig syn de spellägena.
Far Cry 3 Trailer 

The Avengers: Battle for Earth
Något för alla superhjältefans därute, och Ni är ju ett par stycken. Avengers-gänget tillsammans med en del ”saknade” hjältar från Marvel (Hej Spindelmannen!). Ser riktigt snyggt ut, speciellt Venom.
The Avengers: Battle for Earth Trailer

Rayman Legends
Ojojoj, detta är helt klart det mest intressanta på denna presentationen! Grafiken är sagolikt lummig och spelet flyter på ett härligt sätt. Men det mest spektakulära är hur man styr spelet med Wii U! Riktigt smidigt och uppfinningsrikt! Svårt att förklara, se filmklippet istället:
Rayman Legends Gameplay 

ZombiU
En zombie-shooter med höga produktionsvärden, särskilt utvecklat för Wii U-kontrollen. Varning för starka bilder i trailern.
ZombiU Trailer 

Assassins Creed 3
Tredje delen i den historiska lönnmördarserien ser riktigt jäkla bra ut, och utspelar i begynnelsen av nordamerikas historia. Ser mycket lovande ut (måste bara spela ikapp några delar i serien först!)
Assassins Creed 3 Trailer 

WatchDogs
Ett rätt ordinärt actionspel (dock med en otroligt realistisk grafik), men säregen twist; som spelare har man tillgång till oerhört mycket information, genom att vara uppkopplad mot ett världsompännade nätverk. Med sin kunskaper och verktyg kan man styra trafikljus och avlyssna telefoner.
Kan bli riktigt intressant om de förvaltar de speciella egenskaperna väl.
Varnar igen för mycket våldsam video
WatchDogs Gameplay

Pinsamt dålig konferencier, som skämtar att hon får ”girl-wood” efter varje trailer. Inte särskilt troligt fru ”inhyrd-skådis-som-aldrig-spelat-ett-spel-förutom-Dance-central-till-kinect!”. För inte tala om den fjanten som stod backstage och var allmänt störig. Föredrar en japan med kass engelska alla dagar framför detta!
Dock var det ett par rejält intressanta spel, framförallt Watchdogs och Rayman.

Återkommer med mer höjdpunkter från E3 under veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s