#getfitnerd – Vecka 2

IMG_5553Så har då två veckor passerat med #getfitnerd.

Till vardaglig träning hör lite stretch, lätt magträning m.m som jag fått av min PT för att få bästa utgångsläge för resten av träningen, saker som jag själv vill jobba med. Detta skall göras en gång om dagen och innebär alltså inte något resultat för kroppen, bara förbättring av teknik tex.

Men sedan sist har jag då hunnit med:

5 x Promenader (dåligt, skall vara en om dagen)
1 x Bodypump.
2 x CxWorx.
1 x BodyBalance.

Kosten har varierat mellan bland annat grillad kyckling, kvargbröd med ost och skinka, sallad såklart, nötfärs, omelett med lite allt möjligt i och provade på ostgratinerad broccoli vilket var jättegott.
Som mellanmål brukar det bli proteinshake, en specifik proteinbar med högre proteinvärde än kolhydrat/100gram eller ägg o proteinbrödet.

Vägde mig idag, inte för att det är alls viktigt för mig men jag vägde 79.5 med shorts, skor och linne.

Om det så är med handkontroll eller hantel i näven, fortsätt svettas mina vänner!

 

4 tankar om “#getfitnerd – Vecka 2

  1. Ser bra ut, e inte så mycket hårdare med kosten mot förr men den innehöll ju ändå bara sallad, omelett, fisk å kyckling 😀 Men inte ätit nått speciellt sockrit sen påsk. Hunnet med 5 löprundor 2 tunga gympass å 4st 15-20min bål-övningar. Skiljer sig 1kg mot förra måndagen, nere på 70,6kg. Tar min egna vikt i bänkpress ^^

    • Gött! Jag föredrar ju att jobba med den egna kroppen hellre än redskap egentligen så egenvikten är ju ett mål. Jag pallar max 75 en bra dag men de blir väl bättre med tiden.
      Vad är du ute efter?

      • Jag har bara ett mål å det SKETANÖJD inför beach 2013 😀 Sen vad jag tar i vikter å väger e inrelevant, så länge jag kan öka å mår av det. Tog 90kg en gång innan påsk, då var jag rätt nöjd faktiskt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s