Jävla gnällapor!

Scrooge

Såhär känner jag mig ibland och jag skall berätta varför

ps3updateJag fattar inte vad grejen är?

Det är ett evigt jävla gnällande på bland annat men främst Playstation 3 och dess uppdateringar. Detta gnäll kommer ofta på sociala medier från många personer. De jag ser upp till, personer jag tycker är mina vänner, främlingar och ja, lite var stans ifrån. Så ni kan ta åt er lika mycket allihopa.

Vad är problemet och varför så förbannat negativa till saker som är bra!?

UppdateringSåhär säger Wiktionary om ordet ‘uppdatera’

Nu vet jag vad ni tänker:
-Wiki är skrivet av vem som helst det kan man inte lita på, bla, bla, bla!

Då tar vi en titt på vad Svenska Akademiens Ordlista har att säga om saken.
Uppdatera 2
Nämen?!… kan det vara möjligt.. att en uppdatering faktiskt innebär att man förbättrar något och att det inte finns någon som helst anledning att vara en negativ idiot och gnälla över det?

Jag mår inte speciellt bra speciellt ofta, det är ingen hemlighet. Men jag finner mig ändå väldigt ofta vara en person som försöker se positiva saker i min vardag och uppträda positivt. Det är dock en ständig kamp, inte minst när min hjärna säger till mig att tänka negativt. Så varför, varför, varför gnälla på att man uppdaterar programvara ofta när det BARA ÄR POSITIVT!

SKÄRP TILL ER!

3 tankar om “Jävla gnällapor!

  1. De små sakerna i livet som man ser som positivt, kan i andra ändan hopa sig och bygga negativitet. Det vill säga, många bäckar små åt båda hållen.

    Det kan vara frusterande oavsett konsol om man tänkt spela lite snabbt innan jobb/skola/aktivitet och konsolen TVINGAR en att uppdatera i en hel timme eller mer. Det är inte själva uppdateringen i sig som är ett gissel, det är att det tar ifrån en den stund där man tänkt uppleva någonting positivt, till negativt. Därför blir folk frusterarade och irriterade. Inte för att konsolen vill uppgradera, utan att den måste göra det precis NU i MITT ögonblick och jag har inget val om jag vill spela det spelet i framtiden.

    För många är spelande en heat of the moment-aktivitet och nånting som ska gå snabbt att ta upp och köra. Om tekniken då sabbar allt så är det synd. Det är ju inte hela världen, men vad är det egentligen?

    Pokly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s